varfor-novasis Varför Novasis? | Novasis AB

Varför Novasis?

Novasis är ett mellanstort företag som har det bästa ur två världar. Vi har det lilla företagets personliga engagemang i alla våra kunder. Hos oss är du unik och inte en i mängden, för oss är du alltid i FOKUS.

Vi har det stora företagets styrka, kunskap och kompetens för att du ska känna dig trygg. Här på Novasis är vi ständigt lyhörda och intresserade av dina behov och önskemål.

Vi jobbar ständigt för att nå upp till våra ledord!

Trygghet

Hos oss är du trygg, både som individ och med din assistans. Vi på Novasis ser allt som har med din assistans att göra som en självklarhet. Ditt sätt att leva och vara. Vi är genomskinliga i allt vi gör för att du ska ha insyn i din assistans. Din personliga kundansvarige som alla kunder har, finns alltid till dit förfogande. Novasis är tillgängligt dygnet runt.

Din trygghet i vardagen är viktigast för oss!

Frihet

Hos oss är det du som bestämmer hur din assistans ska vara. Du vet bäst. Din frihet att bestämma över din assistsans är viktigast för oss. Vi tror att det är just detta som gör att fler och fler väljer Novasis som assistanssamordnare. Frihet kan definieras på olika sätt och just din tolkning av ordet vill vi kunna säkerställa.

Närhet

För din trygghet finns vi alltid nära dig. Din personliga kundansvarig skall finnas i din närhet och alltid kunna besöka dig samma dag som du ringer.

Vi garanterar att oavsett vart du bor ska en representant från Novasis vara hos dig inom 24 timmar.
bli-kund-hos-novasis Varför Novasis? | Novasis AB

Kontakta oss

Använd formuläret för att kontakta oss. Vid brådskande ärenden var vänlig ring oss på 021-30 34 90.

ajax-loader Varför Novasis? | Novasis AB

Bli kund hos Novasis!

Vårt löfte till dig är att vi hjälper dig
att få bästa möjliga personliga assistans.

novasis-logo-neg Varför Novasis? | Novasis AB

Postadress Box 1112, 721 28 Västerås | Besöksadress Svalgången 1, Västerås
Telefon 021-30 34 90 | Fax 021-30 18 90 | E-mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Cookies och datapolicy